FISH heeft mij geïnspireerd om anders te (be)leven!


FISH!-filosofie:

“Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg.”

Met FISH maken we de medewerkers bewust van hun eigen houding en koppelen dit aan gedrag. Spelen, je houding kiezen, erbij zijn en plezier maken staan hierbij centraal.

Metafoor

Een FISH!-training is niet alleen maar leuk of grappig. In elk programma zit een diepere boodschap. De ommekeer van de vismarkt is een metafoor die zich makkelijk laat vertalen naar uw organisatie, waar de effectiviteit, klantgerichtheid en verkoop verbeterd kunnen worden. Het gaat in de training namelijk niet om een vismarkt, maar het kiezen van je houding in je werk.

 

Spelen
Heb lol, wees spontaan en creatief. Het leven is te kort om somber te zijn en “FISH!” tovert een glimlach op je gezicht. 

Ze blij maken
Doe iets speciaals voor je gasten en collega’s. Als je iemand blij maakt, heb je hem/haar iets speciaals gegeven dat hij/zij niet snel zal vergeten. En het geeft jou een goed gevoel!

Erbij zijn
Je moet helemaal geconcentreerd zijn op het moment en op de persoon of taak waarmee je bezig bent. Als je er helemaal bent voor je gasten en voor elkaar, luister je aandachtig en laat je belangrijke kansen niet door je vingers glippen.

Je houding kiezen
Neem de volledige verantwoordelijkheid voor al je keuzes, zelfs voor je houding op het werk.
Een positieve houding is een beslissing die je neemt, telkens weer.